Alex inhuren als spreker of dagvoorzitter?

Speakers Academy
Tom van Eijk
010-433 33 22
info@speakersacademy.com


Vrijblijvend persoonlijk advies?

Impresariaat Sijm B.V.
Alex Sijm
06 53 32 86 84
info@alexsijm.nl

LEZING

Leef je droom

‘Jij vertelt geen verhaal, jij bént het verhaal’, kreeg Alex eens na een lezing te horen. Dat verhaal gaat over hoe je dromen omzet in een missie, over het volgen van je gevoel, omgaan met veranderingen en doorzetten ondanks tegenslagen. Daarmee wil hij jou en anderen inspireren. Om iets op te bouwen, vanuit passie, liefde en intrinsieke motivatie. Ook als je iets anders dan circusdirecteur wil worden.
 

Krachtig verhaal

Twintig jaar lang runde hij zijn zelf opgebouwde onderneming. Zijn circussen reisden met verschillende tenten door Nederland en België en werden onderscheiden met de Cultuur Award van Noord-Holland en De Opsteker van de Stad Utrecht. Hij maakte zijn droom waar in een sector waarin het niet eenvoudig is om zwarte cijfers te schrijven. Ondanks zijn lichamelijke beperking. En ondanks dat niet iedereen er evenveel vertrouwen in had.

Hoe vaak zeggen mensen niet ‘ik zou willen dat…’ of ‘als ik de kans had, dan…’?

Het levensverhaal van Alex is er een van nadelen ombuigen in voordelen. Mensen denken vaak dat ze de veerkracht en creativiteit missen die nodig zijn om obstakels te overwinnen, maar iedereen heeft die. Met zijn verhaal inspireert Alex je om er in jezelf naar op zoek te gaan.
 

Van droom naar missie

Het begint met dromen, niet bang zijn voor wat anderen ervan vinden. En vervolgens die droom omzetten in een missie. Leef je droom zet aan tot nadenken en is een lezing vol emotie, diversiteit, humor, inzichten en inspiratie.

Leef je droom

Inspirerende lezing over veerkracht en creativiteit

  • Lezing van 60 minuten, aangepast aan het publiek
  • Ruimte om vragen te stellen na afloop
  • Prijs op aanvraag
  • Inclusief reiskosten en telefonisch intakegesprek
  • Speciaal tarief voor non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen
     

Aanvraag indienen

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.