LEZING

Leef je droom

‘Jij vertelt geen verhaal, jij bént het verhaal’, kreeg Alex eens na een lezing te horen. Dat verhaal gaat over hoe je dromen omzet in een missie, over het volgen van je gevoel, omgaan met veranderingen en doorzetten ondanks tegenslagen.

Met Leef je droom – de weg naar een kansrijke toekomst wil Alex jou en anderen inspireren. Om iets op te bouwen, vanuit passie, liefde en intrinsieke motivatie.

Nadelen ombuigen

Twintig jaar lang reisde Alex met zijn circussen door Nederland en België. Hij maakte zijn droom werkelijkheid, in een sector waarin het niet eenvoudig is om zwarte cijfers te schrijven. Ondanks zijn lichamelijke beperking. En ondanks dat niet iedereen er evenveel vertrouwen in had. 

Hoe vaak zeggen mensen niet ‘ik zou willen dat…’ of ‘als ik de kans had, dan…’?

Het levensverhaal van Alex is er een van nadelen ombuigen in voordelen. Mensen denken vaak dat ze de veerkracht en creativiteit missen die nodig zijn om obstakels te overwinnen, maar iedereen heeft die. Met zijn verhaal inspireert Alex je om er in jezelf naar op zoek te gaan.
 

Van droom naar missie

Alex laat zijn publiek zien wat ondernemen in de breedste zin van het woord inhoudt. Want ondernemen is veel meer een mindset dan een beroep. Het begint met dromen, niet bang zijn voor wat anderen ervan vinden. En vervolgens die droom omzetten in een missie.

Leef je droom – de weg naar een kansrijke toekomst zet niet alleen aan tot nadenken, maar motiveert ook om zelf stappen te zetten. Kernwoorden: emotie, diversiteit, humor en inspiratie.

Leef je droom

Inspirerende lezing over het waarmaken van dromen

  • Lezing van 60 minuten, aangepast aan het publiek
  • Ruimte om vragen te stellen na afloop
  • Prijs op aanvraag
  • Inclusief reiskosten en telefonisch intakegesprek
  • Speciaal tarief voor non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen
Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.