Alex inhuren als spreker of trainer?

Speakers Academy
Mw. Nina Kesar
010-433 33 22
info@speakersacademy.com

 

Meer weten over Motivents?

Motivents
Mw. Choe Mie Dilling-Chan
072-721 01 51
info@motivents.nl

Stef Verf
Adviseur bij Koninklijke Metaalunie
Onlangs heb ik een presentatie bijgewoond van Alex. Het was een gedenkwaardige bijeenkomst met verschillende aanwezigen met vochtige ogen en een brok in de keel. Waarvan ik er een was. Veel dank voor het delen van je inspirerende verhaal als mens en ondernemer. Jouw levensloop en zienswijze zijn een mooie bron van herkenning en troost voor gevoelens waar we in het dagelijkse leven eigenlijk nooit over (durven) spreken. Na afloop is het gevoel van positief in het leven staan waarbij obstakels slechts uitdagingen zijn voor je creativiteit blijvend.

Paul Hofman
Organisator lezingen SOOZ Amsterdam
Alex Sijm is een begenadigde en inspirerende spreker die zijn publiek vanaf het eerste woord weet te boeien. Duidelijk verhaal, ontroerend, direct en sprankelend. Alex is het ultieme voorbeeld van een doorzetter met een missie: ‘Kan niet bestaat niet.’ Hoe ondanks tegenslagen zijn droom uitkwam. Je blijft op het puntje van je stoel zitten. Leven is lef hebben. Die boodschap blijft op je netvlies gebrand staan.

Dennis Captein
INTO business
INTO business nodigde Alex Sijm uit om zijn verhaal te vertellen aan bijna tweehonderd ondernemers. Daarmee oogstte hij een groot applaus. Alex Sijm als spreker inhuren betekent een zaal die doodstil is als er even niet gelachen wordt. En weken daarna herinneren diezelfde mensen in de zaal zich nog steeds het verhaal. Omdat het nu eenmaal niet dertien in een dozijn is én omdat Alex een spreker uit duizenden is met altijd een lach op het gezicht.

Emiel Stolk
Ondernemersfonds Westerveld
Alex heeft bij ons in Dwingeloo voor de leden van Ondernemend Dwingeloo een goede en inspirerende presentatie gehouden. Om te laten zien dat je met dromen, realistisch zijn en omdenken beperkingen en tegenslagen kan overwinnen. Iedereen die aanwezig was vond het een energieke avond. Alex bedankt voor je betrokkenheid en de prettige no-nonsense communicatie. Tot ziens in het mooie Dwingeloo.

Hans en Anita Grevink
Natuurlijk A.S.T. Schagen
Alex Sijm was bij opening van ons bedrijf te gast als spreker. Een verhaal met veel humor, maar wat zeker ook emoties los heeft gemaakt bij de aanwezigen. Tranen in de ogen van het lachen en van de emoties… mooier kon niet! Alex heeft de presentatie professioneel en goed voorbereid. Wij waren blij dat hij als spreker te gast was op deze voor ons zo speciale dag.

Lotte Wennink
MPI Netherlands Re-Charge
Alex was keynote speaker op ons eerste live event na de lockdown, MPI Netherlands Re-Charge. En we hebben een fantastische ervaring gehad met lovende feedback van onze deelnemers. Alex neemt je op een luchtige, oprechte, maar ook zeer inspirerende manier mee in zijn levensverhaal en de wijze lessen die hem, ondanks zijn beperkingen, zo succesvol hebben gemaakt. Een veel verhaal met veel mooie inzichten, interactie en humor. Absoluut een aanrader!