Alex inhuren als spreker of trainer?

Speakers Academy
Mw. Nina Kesar
010-433 33 22
info@speakersacademy.com

 

Meer weten over Motivents?

Motivents
Mw. Choe Mie Dilling-Chan
072-721 01 51
info@motivents.nl

PROGRAMMA’S

PRESENTATIES MET EEN BOODSCHAP

Leef je Droom is een inspirerende lezing en maatwerktraining voor teams, organisaties en andere groepen. Ideaal voor iedereen die de boel in beweging wil krijgen of die een belangrijke boodschap wil overbrengen.
 

Leef je Droom - Lezing

In een inspirerende lezing van iets minder dan een uur motiveer ik teams, organisaties en andere groepen om stappen te zetten. Ik daag ze uit om meer te leven en werken vanuit hun gevoel. Zodat ze hun doelen durven te benoemen én bereiken.

Thema’s die aan bod komen: veerkracht, obstakels overwinnen, creativiteit, ondernemerschap, leven en ondernemen op gevoel.

Deze lezing hield ik al voor sprekersbureaus, organisaties, kleinere en grotere bedrijven, maar ook voor onderwijs- en zorginstellingen. En vanuit mijn rol als ervaringsdeskundige voor mensen met een lichamelijke beperking. Steeds weer met veel interactie en een prachtig resultaat.

Leef je Droom - Training

Wil je een boodschap overbrengen op medewerkers of een ander publiek? In een interactieve training op maat open ik de geesten en zorg ik dat de boodschap overkomt. Hiervoor combineer ik mijn levensverhaal met technieken uit NLP en haptonomie.

De Leef je Droom-training duurt 120 minuten en is volledig maatwerk. Dat betekent dat het programma is afgestemd op jouw wensen en de doelgroep die je voor ogen hebt. Tijdens een intakegesprek stellen we de doelen vast. Wat wil je de deelnemers, bijvoorbeeld de medewerkers van je bedrijf, meegeven?

Het resultaat is een training over veerkracht en het overwinnen van obstakels. Over het aanboren van je natuurlijke creativiteit. Over leven en werken op gevoel. Over ondernemen in de breedste zin van het woord (dus óók over ondernemen als werknemer). Over durven dromen, positief blijven denken en je niet van de wijs laten brengen. En dat uiteraard gekoppeld aan de boodschap die jij wilt overbrengen.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan
 

  • Lezing: bijna 60 minuten inspiratie en motivatie
  • Training: 120 minuten maatwerk om boodschap over te brengen
  • Voor iedere deelnemer een boek tegen gereduceerd tarief
  • Bijzonder verhaal en unieke persoonlijkheid
     

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.