Alex inhuren als spreker of trainer?

Speakers Academy
Mw. Nina Kesar
010-433 33 22
info@speakersacademy.com

 

Meer weten over Motivents?

Motivents
Mw. Choe Mie Dilling-Chan
072-721 01 51
info@motivents.nl

SPREKER

Leef je droom

‘Alex vertelt geen verhaal, hij ís het verhaal’, zei iemand eens na een van mijn lezingen. Dat verhaal gaat over hoe je dromen laat uitkomen, over het volgen van je gevoel en doorzetten ondanks tegenslagen. Daarmee wil ik jou en anderen inspireren. Om iets op te bouwen, vanuit passie, liefde en intrinsieke motivatie. Oók als je iets heel anders dan circusdirecteur wil worden.
 

Passie, liefde en vakmanschap

Twintig jaar lang runde ik mijn zelf opgebouwde onderneming. Met passie, liefde en vakmanschap. Mijn circussen reisden met verschillende tenten door Nederland en België en werden onderscheiden met de Cultuur Award van Noord-Holland en De Opsteker van de Stad Utrecht. Ik maakte mijn droom waar in een sector waarin het niet eenvoudig is om zwarte cijfers te schrijven. Ondanks mijn beperkingen. En ondanks dat niet iedereen er evenveel vertrouwen in had.

Hoe vaak zeggen mensen niet ‘ik zou willen dat…’ of ‘als ik de kans had, dan…’?

Krachtig verhaal

Mijn levensverhaal is er een van nadelen ombuigen in voordelen. Vroeger werd ik vanwege m’n spasme als laatste gekozen bij gym, maar aan mijn circus in de achtertuin wilde alle kinderen meedoen. En als circusdirecteur mocht ik kiezen! Iedereen heeft de veerkracht én creativiteit die je nodig hebt om obstakels te overwinnen. Met mijn verhaal inspireer ik je om er in jezelf naar op zoek te gaan.
 

ONDERNEMEN IN BREEDSTE ZIN

Niet alleen ondernemers doen het, ook als werknemer kun je ondernemen. Ik laat je zien wat ondernemen in de breedste zin van het woord inhoudt. Want ondernemen is veel meer een mindset dan een beroep. Het begint met dromen. Dúrven dromen, niet bang zijn voor wat anderen van je droom vinden. En je vervolgens niet van de wijs laten brengen. De weerbaarheid die je daarbij aan de dag legt, is wat jou helpt om die droom werkelijkheid te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Leef je droom 
Inspirerende lezing van 60 min

  • Lezing van 60 minuten
  • Lezing wordt aangepast aan de doelgroep
  • Vragen stellen na afloop
  • Voor iedere deelnemer een boek tegen gereduceerd tarief
     

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.