Alex inhuren als spreker of trainer?

Speakers Academy
Mw. Nina Kesar
010-433 33 22
info@speakersacademy.com

 

Meer weten over Motivents?

Motivents
Mw. Choe Mie Dilling-Chan
072-721 01 51
info@motivents.nl

MOTIVENTS

INSPIRATIE VOOR ONDERNEMERS

Is de prik van de cola? Bruist, borrelt en swingt het niet meer zoals in het begin van je ondernemerschap? Of ga je lekker, weten klanten je te vinden en groeit je bedrijf gestaag, maar wil je meer? Dan heb ik precies wat je nodig hebt: een flinke shot inspiratie met het Motivents Theatercollege en de Motivents masterclass.
 

Theatercollege

Ieder jaar in de Week van de Ondernemer organiseert het team van Motivents een uniek theatercollege. In dit programma ontvang ik als gastheer bekende sprekers op het gebied van ondernemerschap. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: dit jaar heeft Motivents Annemarie van Gaal, Jos Burgers en Eva Brouwer weten te strikken.

De lezingen worden afgewisseld met verrassende liveoptredens. De artiesten zorgen niet alleen voor afwisseling, ze krijgen ook een bijzondere opdracht mee: vertaal de prikkelende verhalen en inspirerende lessen van de sprekers naar een adembenemende act. Kortom, een avondvullend programma met inhoudelijk entertainment.

Masterclass

Je wilt meer uit jezelf en uit je werk halen, meer doelen verwezenlijken, meer dromen waarmaken. Toch kom je niet voorbij bepaalde belemmeringen. Herkenbaar? Dan is deze masterclass voor ambitieuze ondernemers absoluut iets voor jou. Tijdens deze masterclass helpen vijf bekende experts je bij het overwinnen van obstakels en te groeien als mens en ondernemer.

De masterclass staat geheel in het teken van een onderwerp dat jou helpt naar meer plezier in het leven en ondernemen: persoonlijk leiderschap, personal branding, financiën, marketing, klantbeleving en ondernemerschap. De trainers zijn stuk voor stuk autoriteiten op hun vakgebied. De masterclass training vindt plaats in het voorjaar van 2023 en wordt gegeven door deze veelgevraagde sprekers:

Alex Sijm: succesvolle ondernemer die als spreker en trainer groepen motiveert om obstakels te overwinnen en óók hun dromen waar te maken.

Remco Claassen: energieke trainer, spreker en auteur op het gebied van leiderschap en effectiviteit die standaard volle zalen trekt.

Eva Brouwer: veelgevraagd dagvoorzitter en presentatiecoach die humor combineert met kennis van zaken om ondernemers te leren hun zichtbaarheid te vergroten.

Annemarie van Gaal: financieel expert, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid, schopte het van alleenstaande moeder tot zeer succesvolle zakenvrouw.

Jos Burgers: expert in klantgerichtheid en marketing en een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland.

Meer weten en aanmelden? Kijk op www.motivents.nl