MOTIVATIETRAINER

Toon lef

Je hebt al best een hoop bereikt, maar je wil méér. Meer uit jezelf en uit je werk halen, meer doelen verwezenlijken, meer dromen waarmaken. Toch kom je maar niet voorbij bepaalde belemmeringen. Ik ondersteun je bij het overwinnen van die obstakels. Met heldere taal, scherpe inzichten en daadkracht. Zodat je teruggaat naar je gevoel, zelf regie neemt en je eigen geluk creëert, net zoals ik dat zelf deed om mijn droom te laten uitkomen
 

Haptonoom en sparringpartner

Aan de hand van NLP en haptonomische technieken leer ik je in vijf sessies om meer te leven en te werken vanuit je gevoel. Met een persoonlijke aanpak en gesprekken onderzoeken we wat er vanbinnen speelt, wat je sterke en zwakkere kanten zijn en hoe je die beter kunt inzetten. Op die manier stimuleer ik je om meer vanuit je intrinsieke motivatie te leven. Zonder geneuzel, met ondernemerszin en veel enthousiasme. Daarmee ben ik een waardevolle sparringpartner voor iedereen die zich op persoonlijk, artistiek of zakelijk gebied verder wil ontwikkelen.

Plannen realiseren, je tijd beter besteden en met meer tevredenheid naar je werk en jezelf kijken.

Meer kracht, plezier en energie

Plannen realiseren, je tijd beter besteden en met meer tevredenheid naar je werk en jezelf kijken. Wie wil dat nou niet? Want je lat ligt hoog, je werkt hard en je weet wat het betekent om de leiding te hebben. Jij bepaalt de koers en hebt lef.

Toch herken je misschien wel het gevoel dat je ergens vastloopt. Reageer je de laatste tijd niet altijd even tactvol. Of heb je ideeën genoeg, maar voer je ze minder efficiënt uit dan je van jezelf gewend bent. Wat het ook is dat jou belemmert, je wil weer leven met kracht, plezier en energie. Ik moedig je aan om die te (her)vinden. Of je nu ondernemer bent, leidinggevende, creatief zelfstandige of zzp’er.

Toon lef en maak een afspraak

Overwin je belemmeringen
Persoonlijk op maat programma

Als doen, denken en voelen samenkomen, ben je op je best. Daarom luister ik naar je, neem ik waar en vervul ik de rol van sparringpartner. We praten, lachen en keren terug naar de basis: je gevoel. Zo zet je stappen vooruit en overwin je obstakels.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Broek op Langedijk (in de buurt van Alkmaar) en duren gemiddeld anderhalf uur. Maar: tijd is relatief. 

  • Persoonlijk op maat programma
  • 5 sessies van 90 minuten
  • Inclusief persoonlijk of zakelijk Toekomst en Visieplan
  • € 1.350,00 exclusief BTW

Mail voor een afspraak

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.