MOTIVATIETRAINER

ENTERTAINMENT MET INSPIRERENDE BOODSCHAP

Wil je als bedrijf of organisatie een belangrijke boodschap overbrengen op medewerkers of ander publiek? Deze motivatietraining op maat met sensationele circusacts biedt een origineel, doeltreffend en inspirerend platform om je verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld voor een fusie, reorganisatie, aftrap van een verandertraject of afsluiting van een congres.
 

CIRCUS ALS METAFOOR

In de motivatietraining combineer ik mijn levensverhaal en de rol van het circus daarin als metafoor om jouw boodschap over te brengen. Het resultaat is een training op maat waarin het gaat over veerkracht en het overwinnen van obstakels. Over je natuurlijke creativiteit aanboren. Over leven en werken op gevoel. Over ondernemen in de breedste zin van het woord (dus óók over ondernemen als werknemer). Over durven dromen, positief blijven denken en je niet van de wijs laten brengen.

Het enthousiasme dat deze bijzondere aanpak bij het publiek teweegbrengt geeft jouw boodschap gegarandeerd vleugels.

Ik leer je efficiënter samen te werken, dichter bij jezelf te blijven en professioneel en zakelijk te groeien.

Voor wie? 

Met mijn expertise en ervaring op het gebied van produceren, creëren en ontwikkelen train ik zowel ondernemers als medewerkers. Ik leer ze efficiënter samenwerken, dichter bij zichzelf te blijven en hoe ze professioneel en zakelijk kunnen groeien. Zodat ze meer uit zichzelf, uit elkaar en uit hun organisatie halen.

De motivatietraining is kort maar krachtig en interessant voor bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijsorganisaties en zorginstellingen. Eigenlijk voor iedere organisatie die openstaat voor een bijzondere training met een spetterend circuselement.

 

Intakegesprek voor maatwerk

Een motivatietraining is maatwerk. Dat betekent dat elke training is afgestemd op de doelgroep en de wensen van de organisatie. Tijdens een intakegesprek stellen we de doelen van de training vast. Wat wil je de deelnemers, bijvoorbeeld medewerkers van je bedrijf, meegeven? In de training koppel ik die input aan mijn levensverhaal: hoe ik tegenslagen overwon en uit het niets een bloeiend bedrijf opbouwde.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Kan niet bestaat niet
Prikkelende motivatietraining met circusact

In ruim 90 minuten leer je te leven vanuit je intrinsieke motivatie. De doelen die we hebben vastgesteld in het intakegesprek lopen als een rode draad door de training. Inspirerende circusacts brengen de boodschap de boodschap van de training tot leven en zorgt voor de complete circuservaring.

  • Motivatietraining op maat
  • Circusacts als metafoor
  • Voor iedere deelnemer een boek tegen gereduceerd tarief
  • Ruim 90 minuten inspiratie
     

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.