INHOUDELIJK ENTERTAINMENT

PRESENTATIE MET BOODSCHAP

Wil je als bedrijf of organisatie een belangrijke boodschap overbrengen op medewerkers of ander publiek? Deze presentatie op maat met sensationele circusacts biedt een origineel, doeltreffend en inspirerend platform om je verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld voor een fusie, reorganisatie, aftrap van een verandertraject of afsluiting van een congres.
 

CIRCUS ALS METAFOOR

In de presentatie combineer ik mijn levensverhaal en de rol van het circus daarin als metafoor om jouw boodschap over te brengen. Het resultaat is een presentatie op maat waarin het gaat over veerkracht en het overwinnen van obstakels. Over je natuurlijke creativiteit aanboren. Over leven en werken op gevoel. Over ondernemen in de breedste zin van het woord (dus óók over ondernemen als werknemer). Over durven dromen, positief blijven denken en je niet van de wijs laten brengen.

Het enthousiasme dat deze bijzondere aanpak bij het publiek teweegbrengt geeft jouw boodschap gegarandeerd vleugels.

Intakegesprek voor maatwerk

Inhoudelijk entertainment is maatwerk. Dat betekent dat elke presentatie is afgestemd op de doelgroep en de wensen van de organisatie. Tijdens een intakegesprek stellen we de doelen van de presentatie vast. Wat wil je de deelnemers, bijvoorbeeld medewerkers van je bedrijf, meegeven?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Kan niet bestaat niet
Inhoudelijk entertainment met circusact

De doelen die we hebben vastgesteld in het intakegesprek lopen als een rode draad door de presentatie. Inspirerende circusacts brengen de boodschap van de presentatie tot leven en zorgt voor de complete circuservaring.

  • Presentatie op maat
  • Circusacts als metafoor
  • Voor iedere deelnemer een boek tegen gereduceerd tarief
  • Ruim 90 minuten inspiratie
     

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Typ bovenstaande code over.